2009/02/25

ALICE and the PIRATES


(La Foret áruház Alice and the Pirates boltja)
Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt állítom, hogy a kedvenc lolita ruháim a Baby The Stars Shine Bright, Alice and the Pirates vonalából kerülnek ki.
A BTSSB márkájából minden pirate lolita fel tud öltözni. Vehet hófehér ingeket, meleg pulóvereket, csatos kabátokat, lánccal díszített mellényeket, álomszép ruhácskákat, fodros szoknyákat, magassarkú cipőket, nadrágokat, kalapokat, táskákat, csillogó, koronát ábrázoló ékszereket ugyanúgy, ahogy csíkos, csipkés zoknikat, fűzőt vagy akár egy bögrét.
És mondanom sem kell, amilyen szépek ezek a ruhadarabok, annyira sokba is kerülnek - legalábbis egy 16 éves, kevéske zsebpénzt kapó leányzónak, akinek csak az apró csörög a pénztárcájában.
Szóval ahelyett, hogy rákattintanék a buy now feliratra - és én lennék a világ legboldogabb embere -, inkább megmutatom nektek ezt a világot. :)
Logók:



Darabok a kollekcióból:






Kedvenc ruhám:



Divatbemutatókról:

Néhány szerencsés, aki hordhatja:

1 megjegyzés:

Gyöngyvér. írta...

Szeretem ezt a blogot, pedig igazából utálnom kéne. Mindig amikor idejövök belefájdul a szívem: "NEKEM miért NEM lehet márkás loli ruhám????" De mégis: nap-mint-nap viszzajárok frissítésre várva! ^^

Ui.: Maradjon továbbra is loli!!!