2010/10/08

Make up Nonsense Giveaway

Too Faced The Bronzed & Beautiful palette
2 NXY Lip Glosses in the colors Sponge Cake & French Kiss
2 sets of Ardell Lashes and O.P.I.'S Kiss on the Chic!

6 megjegyzés:

etelä írta...

Szia! Bocsi hogy ide írom csak nem találtam elérhetőséget. Szóval benne lennél banner v. linkcserében?

Geby írta...

Szia!
Sehol sem találtam az e-mail címed az oldalon, viszont szeretnék írni neked egy levelet. Ha a mailod publikus, akkor ide tudnád írni? (Ha nem, akkor itt az enyém: kurodarie@citromail.hu)

Előre is köszönöm: Geby

Geby írta...

Szia!

Mivel sajnos nem tudtam veled felvenni a kapcsolatot, így úgy döntöttem, egyedül csinálok egy új blogot. Nagyon sokat köszönhetek neked, anno ez volt a legelső blog, amit a lolita témával kapcsolatba olvastam, és a mai napig a Te oldaladat tartom kiindulópontként.
Benne lennél egy linkcserében?
Az én linkem: http://egylolitaszarnyai.blogspot.com/

Geby

Dorisz írta...

Kedves Isabella!
Ahogy azt előttem már sokan leírták, én is nagyon sok mindent köszönhetek neked lolita téren!:) Mostanra már csinos kis rajongótáborod lett, ahogy elnézem!^^ Nagyon hiányoznak a bejegyzéseid! :( Nem követelem persze őket, de kezdek megijedni, hogy nem adsz magadról semmiféle jelet! Remélem minden rendben és hamar olvashatjuk a következő bejegyzésedet!:)

Foxy írta...

Haliii~
úgy hiányoznak a bejegyzéseid! T_T Te voltál az első lolita és én is a posztjaidon keresztül ismertem meg a stílust, mint ahogyan azt sokan mások ^^ Remélem valamikor még írsz valamit, ha mást nem, legalább azt, hogy minden rendben veled! :)

Mentol Macska írta...

Szia! :) Nézd meg az új divat blogom: http://katyadiamonds.blogspot.hu/