2009/11/30

Angell Studio Karácsonyra!

Karácsonyra mi is lehetne nagyobb meglepetés, mint egy csodás, 60 cm-es (vagy annál magasabb), álmodozó szemű Ball Jointed Doll?
Ha pedig lenne valaki olyan mázlista, hogy a több száz dollárba kerülő babák közül egyet a karácsonyfa alá ígértek a szülei, akkor nézzen csak körül az Angell Studio honlapján, mert a Karácsonyi akciók és limitált babák igen kecsegtetőek.













2 megjegyzés:

Gyöngyvér. írta...

Én fogok kapni egyet ^^ mármint inkább venni lenne rá a helyes szó. Egy-édes-drága Luts (vagy más, még nem tudom) kisangyalt. Csak volt egy hülye ígéretem, hogy tudom, hogy mit jelent a pénz vagy valami hasonlóval kapcsolatban ezért össze kell rá gyűjtenem a pénzt, de a karácsonyra kapott nem ér. Úgy, hogy mehetek garázst takarítani és havatlapátolni. Egy BJD mindent megér. Nyárra összeszedek elég pénzt és a tengerparton velem fog parádézni az aranyom ^^

Gina írta...

Szia!
Most regisztráltam egy fórumon, amely LUTS *és tán egyéb?* babákkal kapcsolatos. De sajnos nem túl sok időt tölthetek netközelben, így egy korrektebb megoldást kerestem, ami lehet, hogy Te leszel.
Kérdéseim lennének, és ha feltehetném őket, megadnám az emailemet:
maruya.hiroki@hotmail.com
Előre is köszönöm!